Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ

*Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη μου ανάρτηση.Καλή ανάγνωση!

"Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ"
  Ο κάθε άνθρωπος γεννιέται χωρίς να ξέρει που θα καταλήξει με τη ζωή του.Ζει κάθε του ημέρα χωρίς να ξέρει τι ακολουθεί.Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει διαφορετικά.

  Κάποιοι δεν έχουν μια στοργική μητέρα ή έναν στοργικό πατέρα να είναι δίπλα τους σε ό,τι άσχημο ή όμορφο συμβαίνει στη ζωή τους.Πολλοί δεν έχουν την ευκαιρία να μορφωθούν,άλλοι περνούν δύσκολες στιγμές στο σπίτι ή έξω από αυτό.Άλλοι είναι πιο εσωστρεφείς,ίσως επειδή ποτέ δεν είχαν έναν άνθρωπο που να εμπιστεύονται.Κάποιοι παίρνουν τον λάθος δρόμο,γιατί πολύ απλά ποτέ κανείς δεν τους έμαθε το σωστό.Όλοι αυτοί οι κλέφτες και οι δολοφόνοι είναι άτομα που δεν είχαν ευχάριστη παιδική ηλικία,που ίσως να δέχονταν κάποια άσχημη μεταχείριση από τους γονείς τους ή απλά να είναι θύματα της οικονομικής κρίσης.Δυστυχώς δεν ζουν όλοι τη ζωή που τους αξίζει.Όλα τα παιδιά πρέπει να ζουν με χαμόγελα και αγκαλιές,όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν δίπλα τους ένα στήριγμα.

 Γι'αυτό λοιπόν μην βιάζεστε να κρίνετε κάποιον.Δεν ξέρετε τι μπορεί να έχει περάσει.Μην κρίνετε αμέσως κάποιον δολοφόνο ή ληστή,δεν ξέρετε τι μπορεί να τον οδήγησε σε αυτήν την πράξη.Μην αποφασίζετε βιαστικά για τη ζωή σας.Σκεφτείτε κάθε σας πράξη προσεκτικά,γιατί αυτή μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.Μην αφήνετε στην άκρη τους πιο αδύναμους,δώστε τους την ευκαιρία να χαμογελάσουν.Και πάνω απ'όλα,ΖΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ.

Ήλιος!

3 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα αυτά που γράφεις Ήλιε, όμως εσύ τι πιστεύεις; Είναι καλό που αλλάζει η ζωή μας; Θέλω να πω, ούτως ή άλλως, όλοι μας κάπου μέσα μας επιδιώκουμε την ηρεμία. Πόσο παράδοξο είναι αυτό αν η γαλήνη δεν είναι αυτό που τελικά ζητάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτοπία δεν είναι να νομίζεις ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν,αλλά ότι θα παραμείνουν ίδια.Οι άνθρωποι αλλάζουν κάθε μέρα και από λίγο,οπότε είναι λογικό να αλλάζει σιγά σιγά και η ζωή τους.Θεωρώ ότι είναι καλό που αλλάζουμε,κάθε αλλαγή γίνεται για κάποιο σκοπό

      Διαγραφή
  2. πολύ καλό ξεκίνημα!!!μπράβο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ είναι ευπρόσδεκτα τα σχόλιά σας.